Jobba jobba hemifrån

Läkartid i Helsingborg på fm? Jag jobbar hemifrån! Med världens minsta dator, en uppkoppling som bråkar och en höstsol som skapade både solkatter och härlig värme. Men det gick, och jag lyckades få gjort vad som behövdes utan allt för många svordomar. Det här med att inte svära så mycket – det går lite sämre för tillfället. Inte för att jag är arg eller sur- det har nog bara blivit så. Som att mina raskans, bananer i skogen och gudars skymning inte passar in i viss kommunikation haha.

Trött som en.. ja jag vet inte vad. Så skönt med sovmorgon – att klockan ringde 07.00 istället för halv 6, det är en jäkla vinst ibland haha. Hade väl någon tanke på att ändå gå upp och träna lite men.. Haha, no det hände inte! Köpte däremot kakor efter lunchen som jag åt.. Bra balans där.

Lunchen fick ätas nere i stan, jag orkade inte gå hem och laga något gott och nyttigt. Gled in på Mezo och käkade deras lunch, väldigt gott och fräscht. 10 of 10 will do again!

 

Men nej, nu ska jag inte vara helt negativ – jag tränade på kvällen istället. Kul med block/intervallträning hemma. Not. Not at all. Jag fick en dum och helt sjuk idé om att köra lite armhävningar. Och ja, varje block var då 2 minuter. Jag. Var. Trött… Fy tusan vad mina armar är sega idag. Benen och magen – jovisst, det känns men jag går ju i trapporna varje dag, jag spänner magmusklerna när jag står och jobbar på balansplattan. Men armarna.. nej nej nej. De används då INTE. Jag måste fixa hantlar. En ny kettelbelt. Handledsvikter. Ja, armarna måste få vakna lite. 

Don´t let the smile fool you – jag var inte en happy camper där och då haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *