Livet i en lägenhet

Jag gillar ju konceptet lägenhet. Det har blivit mer och mer tydligt ju äldre jag blir faktiskt. Även om Mr O säger att han alltid vetat att jag är sån – jävla showoff haha. Att bo i ett hus har ju sina fördelar – såklart. Mycket plats, trädgård, bestämmanderätt. Men nej. Jag vill inte. Jag vill inte bo i hus. Jag vill bo i stad. Jag vill höra liv. Jag vill ha friheten att dra när jag vill så att säga. Jag vill inte äga, jag vill hyra. Jag vill inte ligga sömnlös över saker som måste åtgärdas – jag vill ringa hyresvärden och få det fixat. Jag vill ha det enkelt.

Jag vill inte mycket egentligen. Jag vill nog bara få bestämma själv och göra det jag vill. Det kan väl inte vara för mycket begärt? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *