Hello there!

Vad ska jag bli när jag blir stor? Jo frågan har ju dykt upp här på jobb idag iom mailet som gick ut igår. Vad tusan ska jag bli? Jag var inne på att ta upp lärarstudierna igen men.. Jag behöver läsa om de 3 terminerna jag hade med mig från MAH så nej.. 4 år pallar jag inte just nu. Speciellt eftersom jag bara har CSN i 1 termin. GAH! 

Nej, jag har sökt kurser som kommer ge min kommunikatörsutbildning mer spetskompetens. Fokus på media och IT, webbredigering och… Master i kommunikation. Kommer jag in på den – vilket jag ju ifs är behörig till – ja då blir det svårt att tacka nej faktiskt. Tänk.. En master i Kommunikation. Jag drömde om det när jag läste kandidaten så. Ja vi får se vad som händer. 

Men studier i vår – det blir kul att få lära sig lite nytt igen 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *