En helg

Chokladbollar, dansträning och galna tanter som skriver meddelande på fönster med post-it lappar. En helt vanlig helg alltså? 

Uppenbarligen!

Fredagsfikan på jobb skulle jag stå för. Och med ett nytt boende utan de bakverktyg (hehe) jag är van vid så fick det bli något enklare än vanligt – chokladbollar med kaffe och havssalt doppade i mörk choklad och frystorkade hallon on top. Enkelt och supergott! Och tänk vilken otur att jag fick några över som jag kunde njuta av i helgen 😀 . Borde kanske träna lite för att kompensera för dom haha.

I lördags var det äntligen dags att leka koreograf igen – det var några år sen jag jobbade med vuxna som ska stå på scen. Så kul! Och så tacksam jag är att Sandra & Robin tror på mig och bad mig vara med i deras roliga projekt. Det kommer bli så bra men.. Jag kommer kanske ha lite svårt för vissa jullåtar när vi är klara med detta 😉

När jag vaknade på söndagen hade jag en mängd olästa meddelanden från tanterna. Och en bild. Med frågan om vad det var för lösen till mitt wifi. Skrivet i post-it lappar på Tants fönster på andra sidan vägen. Ohh how I love you haha. 

En lugn helg helt enkelt. Nu måste jag hitta lite post-it lappar så jag kan svara Tant på andra sidan gatan 😉

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *