The new me

Under sommaren blev jag mer och mer sugen på nya bågar. Inte för att min syn förändrats eller försämrats, nej jag ville ha nya bågar med lite mer attityd. Jag älskar mina pilotbrillor – de är snygga och sköna. Men lite för söta. Lite för.. avdankad 70-talsskådis tillsammans med mitt stora hår.

Så jag beställde hem 4 olika för att känna av. Kolla läget liksom. Och jag älskade det här paret. Men så bad jag folk om råd. Om input. Om åsikter. Och som alltid så glömde jag bort vad det var JAG gillade. Jag blev osäker. Skickade tillbaka.

I förra veckan insåg jag det. Att jag faktiskt aldrig beställde bågarna jag tyckte om så mycket. För jag var orolig att någon som INTE gillade dom när jag bad om råd skulle ta illa vid sig. Vad fan är det för sätt att leva på?

Jag beställde och igår kom de äntligen! Och de är precis så snygga som jag minns dom. Och sköna! Och kaxigt sexiga haha. Nöjd tjej helt enkelt 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *