Back in style!

Serverbyte. Det är allt jag kommer säga. Sånt en inte kan kontrollera ska en inte bli trött/sur/irriterad på. Då blir humöret bara ännu mer dystert. Som vädret. Det är dystert. Regn regn regn och moln. Lite sol ibland, en blå himmel som liksom visar att den faktiskt fortfarande är kvar där bakom. Men det är lite. Det är ibland. Och regnet och den gråa massan över oss känns nästan kvävande. Men – this to shall pass. Det blir bättre. Vädret kommer vända. Våren kommer snart hit med blomster och värme. 

Får vi hoppas. För just nu är det visst fortfarande metrologisk höst läst jag. Vintern har inte kommit hit. I mitten av januari är det höst. Skrämmande.

Men jag kan inte påverka vädret. Inte helt iaf. Jag kan vara en duktig person och handla mindre, slänga mindre, äta bättre, köra förnuftigt. Allt det där. Allt det jag redan försöker göra. Sen har det blivit en del resor mer de sista åren tack vare att jag faktiskt har möjligheten nu. Plötsligt är det inte svårt att spara ihop till en resa till värmen eller till Värmland. Det går att lösa. Och det är en lyx jag inte haft innan. Så jag väljer att njuta. Njuta när vi kan åka. Njuta av att vi gör det. Upplevelsen är det viktiga. Att se nya saker. Lukta på nya blommor. Smaka på ny mat. Allt det där som gör livet lite rikare. 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *