Alla decembers ”måsten”

Vilken jobbigt månad det kommer bli.

Sååååååå jobbig.

Yeah right.

Eller jo, hemmakär som jag är så blir det faktiskt lite tufft när vi är iväg mycket. För jag är en äkta Kräfta när det kommer till familj, hemmet och traditioner. Det gör nästan ont i mig att vi inte ska fira julen med mina föräldrar (och syskon såklart) i år. Det är FÖRSTA gången jag firar jul utan föräldrarna. Kan ni fatta? 35 år och har aldrig firat utan familjen. Voine voine. Hur ska detta gå?

Men det är fint, att vi hittar ett sätt att fira. Att vi är i Skåne var annat år och i Värmland var annat. Lillebror med familj kommer till Sverige de åren vi firar i Skåne så det kommer bli så bra! 

Det är fint med nya traditioner. Att skapa en ny tradition med den man älskar, bygger upp något inför framtiden och vad än som kan finnas där. Att se syskonbarnen leka runt och njuta av julen som bara barn kan – det är nog en av de saker jag älskar mest med julen nu för tiden. 

 

Och nej, det kommer inte bli jobbigt med en resa till värmen. Och lite solsken! Hänga vid poolen, äta god mat, dricka lite bubbel och kanske äta en bit tårta för mycket. SKA BLI SÅ SKÖNT! 

Så nej. Det är inte synd om mig. Men jo, det kommer bli lite farande. Tur att jag har världens bästa sällskap hela tiden <3 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *