Världens bästa år

Vi firade in 2020 med en trerätters hemma i uterummet. Pimpat till tusen såklart med glitter, paljetter och vimplar.

Det var bubbel och skratt, vi pratade och lagade mat tillsammans. Och det var så skönt att bara vara, även om det nu var med lite lyx och piff. För även om vi var lediga i många dagar och spenderade dessa med ”bara” varandra så var vi så glada över att få fira in det nya året själva. För vi var så trötta.

Bilden kan innehålla: Cecilia Bergström och Henrik Lönnerstrand, personer som ler, närbild och inomhus

Det är jobbigt att flänga runt haha. Vi var hemma i mindre än två dygn efter vår resa till Kap Verde innan vi åkte till Värmland för att fira jul. Värmland var lika fantastiskt som alltid, trots regn och lite grått väder. Men vi hade ett åar väldigt fina dagar med Henriks syskon och det är så fint. Självklart hade vi med en minigran och alla julklappar upp till hotellet. Ingen jul utan gran liksom 😉

Bilden kan innehålla: Cecilia Bergström, som ler, sitter, ränder och inomhus

På vägen hem från Värmland smet vi inom Henriks morbror och hans fru som bor i Göteborg. Och en övernattning blev två när vi hade så kul och mysigt i skogen att vi liksom inte orkade stressa hem. Det var helt fenomenalt vacker natur och jag som hade med min kamera kände mig som värsta fjortisen som skulle fotografera högt och lågt haha. Men vatusan – minnen är fina även på bild.

Bilden kan innehålla: träd, växt, utomhus och natur

Jag älskar verkligen vårt hem, det är så varmt och tryggt. Och snart kanske vi har ett fungerande matrum igen så vi kan nyttja hela huset korrekt. Även om det faktiskt varit ganska mysigt med middagar i uterummet och frukostar i vardagsrummet. Allt går om man bara vill. 

 

Men nu är det nytt år, 2020. Det ligger fint i munnen tycker jag. Och vi har bestämt oss för att, precis som innan, göra detta till vårt bästa år. Även om det känns grått och tungt just nu så är det bara en fas – snart kommer våren och ljuset. Och det kommer bli bra.

Leave a Comment

Filed under Uncategorized

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *