Upp och rör på dig då

Gahhh, seg förkylning, tidsbyte och höstrusk har ju INTE varit så optimalt för måendet den här senaste veckan alltså. Jag har inte känt mig trött, jag har känt mig nere. Helt nere. Nära den där nere-känslan som var närvarande innan jag rasade ihop då för en livstid sedan. Jag vet ju att mina blodvärden är dåliga, jag måste ta järn och allt sånt där. Jag har fått ändra dosen Levaxin och det kan spöka med både skallen och kroppen inledningsvis. Jag vet detta. Och jag vet att det blir bättre – det blir bra! Och jag är så tacksam över att jag vet detta, att jag kan känna att detta är en dipp- inte en framtid. Detta är en liten stund i mitt liv, inte hela mitt liv. 

Och nu börjar förkylningen ge med sig. Idag kom jag upp och kunde träna med Henrik. Försiktiga 30 minuter men flåset ökade, musklerna är trötta och kroppen blev varm. Fantastisk start på dagen – speciellt när det är mörkt både när man vaknar och när man kommer hem på kvällen. Då är det perfekt att få vakna upp ordentligt till bra musik och rörelser och när man kommer hem från jobbet är det helt ok att mysa ner sig i soffan med en kopp kaffe och en bit choklad.

Relaterad bild

Eller som det blir i veckan – med datorn och skolböckerna. Nästa inlämning är på söndag och jag har förhalat detta oändligt mycket. Skyller helt och hållet på förkylningen här. Den sög verkligen musten ur mig. Och när jag kanske egentligen borde varit hemma och vilat blev det manfall på kontoret och ja – jag gick till jobbet. Inte helt smart men vad ska man göra? Så då blev det inget pluggat efter jobb kan jag lova, bara däckade i soffan och ville gömma mig från världen och alla dumma ansvar som finns haha. 

Men som sagt, det var då. Nu mår jag bättre, solen lyser, frosten fick marken att glittra och det finns bara möjligheter – dags att bli positiv igen!

Bildresultat för frost

Leave a Comment

Filed under Uncategorized

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *