Naturen runt hörnet

Runt knuten från jobb finns det skog och natur. 20 minuter på lunchen gör underverk för kropp och knopp när det går i ett inne på kontoret. Bara komma ut, andas, känna skogsdofterna och få lite sol i ansiktet gör ju att man orkar lite till. 

Samla kraft utomhus är helt klart underskattat. Så många år jag fnyst lite åt hela grejen att gå ut och gå – hur kul är det egentligen? Men jag får nog vika mig här, det är ganska nice att komma ut, känna den kalla luften mot kinderna och andas in den friska energin som finns i skogen. Och hemma också för den delen. Vi är ute och går en hel del, ibland bara runt kvarteret men oftast lite längre rundor på minst 30-40 minuter. Att komma hem från jobb, ta på sig bra skor, dra på sig mössan och sen gå en runda innan det ska fixas med matlagning, plugg, städning och allt annat vuxentrams man måste hålla på med 😉

Ut och gå. Det kommer du må bra av!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *