Vad är målet?

När jag skriver så har jag ofta något jag behöver ventilera. Behöver inte vara något stort eller livsavgörande, det kan vara att jag helt enkelt upplevt något jag vill dela med mig av. Smått och stort, tråkigt och kul, tungt och lättsamt. Det är ju det som är så fint med att få styra sina texter och sin domän – jag bestämmer när och vad som sägs och skrivs.

Bildresultat för writing

Att skriva såhär är ju som att ha en dagbok, en ventil och en plats att kunna gå tillbaka till för att minnas vad som hänt. Därför är jag lite ledsen att allt på min förra blogg är borta – allt på grund av helt onödiga orsaker. Dumma anledningar som jag borde stoppat men inte orkade ta fajten över. 

Över 10 års skrivande -borta.

Bilden kan innehålla: 1 person

Allt från operationer och livsförändrande ögonblick till skilsmässor och svåra val – allt stod där. Jag skrev om mina lyckliga stunder och om mina mörkaste dagar när jag inte orkade göra mer än att andas. Allt det där – alla bilder och minnen som jag inte sparade på andra ställen för jag (dumt nog) tänkte att de var trygga på bloggen – borta. Jag hade en del av blogginläggen med lösenord, där la jag upp bilder på min resa efter operationen och skrev om hur jag mådde. Det är 10 år sedan och jag minns det knappt. Jag minns smärtan. Oron. Illamåendet och all yrsel när jag försökte för mycket för snabbt. Jag minns första julen när jag grät för att jag inte klarade av att äta utan att må dåligt. Och jag minns hur jag rasade i vikt. Och hur jag hela tiden tyckte jag var för stor. Även när jag var som smalast med en fjantig vikt på 64 kilo till mina 175 cm och hamnade på sjukhuset så kände jag mig fet – hur sjukt är inte det?

Bilden kan innehålla: 2 personer

Men allt det positiva då – alla vardagliga handlingar som fick mig att orka? Nej, sånt minns jag inte. Och det gör mig lite ledsen. För det är ju delar av alla upplevelser som formar hur man blir som individ. Hur jag möter världen och framtiden. 

För jag hade ju uppenbarligen väldigt kul också, både på scen och bakom haha.

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.

Det ska inte få hända igen. Nu äger jag min plattform (med hjälp från Otto som är min support) och jag styr över vad som kommer hända med den.

Jag styr över mina ord!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *