Äntligen födelsedag

Idag fyller han år. Han den där jag älskar så otroligt mycket. Han som får mig att skratta till jag har ont i magen och tårarna rinner. Min Henrik. Min fantastiska Henrik. 

Självklart väckte jag honom med kaffe och kaka, ballonger och sång. Och paket. Men mest fika haha.Eller ja några paket blev det. Sen innan har han fått en klocka och biljetter i första klass på ett ångtåg som vi ska åka i november. Sen fick han lite hudvårdsprodukter, en tröja och slipsnål/manschetter i fint Doctor Who tema. Lite nördigt men ja, det är kul med nördiga saker! 

Hade dessutom en sån där ”rolig” morgon där allt gick emot mig. Jag välte kaffekokaren med vatten och allt! Bara det alltså haha. Att försöka vara effektiv och tyst är inte en bra kombination halv 6 på morgonen. Men men, en handduk och nytt vatten så blev det kaffe idag också. Tur det 😉

Nu blir det jobb och sen födelsedagsmiddag ikväll. Grattis på födelsedagen älskling <3

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *