Helgens bestyr

På onsdag fyller Henrik år och vi bjöd därför hem mina föräldrar och hans bonusfar på fika igår (söndagen). Jag gick all in (typ) och gjorde en tårta helt från grunden. Bottnar och allt. Lite av ett meck men det gick ganska bra. Och de blev väldigt goda.

Tårtan var en klassiker med sylt, vaniljkräm och massa grädde. Och en hel del bör och pynt såklart 🙂

Ganska nöjd med resultatet. Hade nya spritsar som jag fick prova och jag blev väldigt positivt överraskad. Ska dock köpa hem några mindre också så detaljfix blir lättare att göra. Det är ju kul att baka och kul att piffa! Mindre kul att jag tog exakt noll bilder på Henrik som firades men ett tiotal på Ian som åt tårta och tittade på tecknat haha. 

Nåja, får väl trösta mig med att den riktiga födelsedagen inte var igår så jag får chansen att ta bilder på onsdag istället haha. 

Lördagen då. Jo jag pluggade en hel del men inte alls så mycket som jag borde. Var så trött. Tror det är antihistaminet som jag tagit mot nässelutslagen som gör mig trött. För när en vaknar och är trött och känner sig bakis utan att ha druckit en droppe, då är något fel. Och så känns det lite orättvist haha. Men jag fick skickat in mitt PM iaf även om jag nog hade gjort ett mycket bättre jobb om jag hade haft minsta fokus. Nästa får jag helt enkelt göra dubbelt så bra 😉

Blir så svårt att motivera sig själv när en mår så. Jag hittade väldigt mycket annat att fixa. Som att köpa blommor. Handla. Städa. Laga mat. Städa. Fika. 

Tur att Henrik behövde fixa med företaget så jag inte hade något val typ. Är ju sååååå tråkigt att inte ha någon att göra allt med så då kunde jag ju lika gärna plugga haha. Då fick jag iaf vara i samma rum och ja, det är ju mysigt att umgås även när man gör olika saker.

Nu ska vi laga mat och kanske hinner vi ta ett bad ikväll också. Var så fint i lördags kväll, var precis på nollan i luften och himlen var stjärnklar och helt fantastisk vacker. En sån lyx att kunna njuta av det så här i oktober. Snart får vi dock tömma den och ta in, plast och minusgrader är inte vänner tyvärr. 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *