Bättre sent än aldrig

5 år efter sista kursen tog jag mig då i kragen och begärde ut min examen.

På tiden så att säga. Och det tar ett tag att få ut sin examen. Så pass lång tid att jag började undra var den tog vägen. Och så igår låg den där i brevlådan. Och jag blev så glad att jag nästan blev tårögd. För det visar på att jag faktiskt gjorde något under mina år i skolan. Att jag har något mellan öronen.

Jag blev glad och pepp. Så pepp att jag rev av 60 minuters träning utan problem trots att jag känt mig trött och seg under dagen. Idag är kroppen öm och trött men oj så gött. Hoppas hitta ork och tid till ett pass idag med.

Det är fördelen med gym hemma – har vi 20 minuter över kan vi bara slänga på oss ngt skönt och köra lite träning. Det behövs så lite för att få till träningen hemma. Och det blir lättare av när det är färre ”hinder” mellan tanke och handling. 

Nu ska vi dock åka och handla lite onyttigheter – imorgon ska vi fira Henrik lite och så ska det bjudas på tårta. Viktigt att ha balans i livet. Träning och tårta. Plus/minus noll typ 😉 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *